19 Haziran 2007 Salı

Futuf Festivali

eski kraliçe

2. Geleneksel Kirazbahçesi Futuf Festivali'ni 12 ana katılımcı, Gedikli ailesi ve hatta onların da akrabalarının katılmıyla gerçekleştirdik. Tüm Gediklilere davetleri ve konukseverlikleri için teşekkür ederiz, bir dahaki sefere 30 kişi geleceğiz:)

advanced self-portrait (digital self portrait akımının öncüsünden kendini aşan, sınırları zorlayan bir çalışma. 3 kişilik kadraj mükemmel, herhangi bir kesme yok, marjinlere çok yanaşan yok, etrafı, çevreyi görebiliyorsunuz. O eski şaşkın, heyecanlı bakışlardan eser yok, aksine kendinden emin, poz veren bir ifade.

kraliçeler:

Yarışma kategorisinde taç bu yıl el değiştirdi. Yalnız biraz yorulmuşuz hepimiz, özellikle Ankara ekibi olarak. Gelecek yıl bu işi Sultanpınar Yaylası seferiyle birleştirelim, kalmalı malmalı olsun.

yarışmacılar:
(şu atış tekniklerine ve vucutların aldığı L şekline bakın)


ödül töreni, podyum ve hayranlarla hatıra fotoğrafı:




2 yorum:

konsül dedi ki...

Annem ve babam da gelişinizden çok mutlu oldular. Bahçemiz şenlendi dediler. Ben de hem kendim hem de onlar adına teşekkür ederim festival katılımcılarına. Bu arada babama günün konuşmasını yaptırmayı unuttuk.
Seneye artık...

Evet, gelecek yıl biraz daha genişletilmiş bir organizasyonun parçası haline getirilebilir futuf festivali. Kaç kişi olacağımız hiç problem değil. Ayrıca yeni nesil futufçular yetişecek inşallah seneye. Gelecek yıl tacın sahibi belli sanki... :)

dominus dedi ki...

bu arada Selcuk Amca bir ara politik mevzuulara direk girisi yapti ya, biz goksunla oturuyorduk. Muhtemelen bizden biraz suphe etti, boyle 'fun''dan baska bir sey dusunmeyen, yiyip icip, gezip tozan bir halimiz vardi tabii, 70ler turk filmlerindeki zengin bebeler gibi... Neyse ki, gokce "biz bundan baska bir ey konusmuyoruz" dedi de, politik itibarimizi kurtardi...