18 Aralık 2007 Salı

medyumlar, mühendisler...

Medyum memis – ben medyum tabirini sevmiyorum, kullanmiyorum. Ben medyum degilim, ben kendi ilmimle ugrasiyorum, o alanin hocasiyim, kendi ilmimle ilgiliyim. Bizim alanimiz farkli.
Spiker – yani mistik konularin uzmani diyebilirmiyiz? Dogru olur mu?
Medyum memis – tabi olur, dogru olur, cok dogru bir ifade olur!


- Memis yanindaki diger konuk (Gelecek muhendisi Metin Sirma) – Ben gelecek muhendisiyim, yani yorum yapiyorum, gelecege iliskin kendi yorumlarimi yapiyorum, yorum cok farkli bir durum. Hava durumu da bir yorum mesela. .... bu sekilde matematikteki sembolizm ilkesini kullanarak muhendis siyorum kendime. Zaten muhendisin kelime anlami hesap yapan demek. .... www.gelecekmuhendisi.com adli web sitemdee, 4 yildiiir, kendi web sitemdeeee, bildiriyorum!
- 4 yildir mi bu isi yapiyorsunuz?
- Hayir ben 19 yildir bu isi yapiyorum, 4 yildir web sitem var.
- Bazi ucu acik soylemleriniz var, herkes boyle tahminler yapamaz mi?
- Ucu acik hicbir soylemim yok. Bakin benim, noterle tespitlidir. .... sonra noter geldii, ben orada dediim, ...ö orda ben 6 ay sonra yaser arafata suikast yapilacagini gordum. Noter kayitlidir!
...
- Dediler peki sen nasil yapiyorsun bunu? Dedim bu benim isim. Tabii yuzde yuz bilicem diye bir kanun da yok!
- Mesela bu yil iranda bir nukleer patlama olacak, kaza olacak. Boylece bushun nukleer calisma iddialari da ortaya cikmis olacak, ve bunu kullanarak bush hemen irana girecek.
- Peki bu hesaplamalari nasil yapiyorsunuz?
- Kendi adimi verdigim bontecart? diye bir sistemim var. Tamamen matematik ve sembolizm.
.....
- Nedir peki bu isin sirri metin bey? Devlet sirri degil herhalde?
- Devlet sirri degil, ben web sitemde egitimini de veriyorum zaten?
- Nedir peki?
- Tamamen matematik ve sembolizm!
....
- Egitim dediniz, herkesin egitimi alarak gelecegi tahmin etmesi mumkun mu?
- Cok onemli bir noktaya isabet ettiniz. Bizim olayimiz keramet degil, bir egitim bu. Bakin, Ingiltere dedigimiz bir model var. ...

Ah bi de Metinin suratini anlatabilsem size....

Son olarak, web sitesinde alttaki kayan yazilardan da derin bir gonderme:
“Geleceğin görülmesi değil, yaşanması önemlidir.”

11 Aralık 2007 Salı

Ahmet Çakar - 11.12.2007

Bilgiç - Büyük takımlarda bazı genetikler işler....
Çakar - ne işler??
Bilgiç - Genetikler işler, yani Galatasaray'da yöneticiler o maçta soyunma odasına girmek zorunda kalmıştır. Bazen olur öyle, maçı kurtarmak adına müdahale ederler büyük takım yöneticileri....
Çakar - O zaman ben sana bir genetik örnek veriyim. Mesela Zico'nun yüreği yer miydi? Taa brezilya'dan Roberto'yla Alex'in kuzenleri gelicek, beşiktaş maçının sabahı, onları kampa aldılar diye kadro dışı bırakacak iki yıldızı. Aziz Yıldırım napar biliyor musun? Sabah kalkar, böyle pijamalarıyla, helikopter gelir, helikopterde dişlerini fırçalarken telefonu eline alır, 'Mahmut, yarım saat sonra kulüpte ol!', sonra Murat sen de gel, falan, pijamalarıyla, Zico'yu da çağırır. 'Kardeşim sen ne .... yiyorsun?' der, 'Sen kimsin lan?' der, sonra da 'hadi len, shtrasdas.....' deeer, o iş orada biter!